Over 11 års erfaring i branchen          Murer med øje for detaljen

Vi er altid klar med et GRATIS tilbud!​

Telefon: 60 64 25 66​

MICROCEMENT – KVALITET TIL GODE PRISER

Hos Strib Murerforretning tilbyder vi microcement i unikke og dekorative løsninger. Produktet er fordelagtigt, da det er nemt at holde. Vores forretning er beliggende i Middelfart, men vi har også mange kunder fra blandt andet Fredericia og Kolding. Vi har kunder som både er privatpersoner samt små og store virksomheder. 

Vi kommer gerne forbi dit hjem eller virksomhed og rådgiver om microcement, med efterfølgende udarbejdelse af tilbud.

Hvad er microcement?

Microcement giver fugefrie gulve, der derved er nemmere at holde. Det fungerer ved, at vi spartler overfladen og derefter afslutter behandlingen med lak. Det kaldes for topcoat, og det sikrer, at den nye belægning er nem at holde, er vandtæt og giver en flot finish.

Det er muligt at påføre materialet på praktisk talt alle overflader, det tillader en hurtigere renovering end andre materialer. Det er både muligt at få microcement på badeværelset og i køkkenet. 

Derfor kan en nedbrydning af gamle fliser undgås i forbindelse med brug af microcement ved en badeværelses- eller køkkenrenovering.​

Microcement kan bl.a. bruges følgende steder:

  • Vægge
  • Gulve
  • Udendørs
  • Møbler
  • Vådrum

Microcement kan som nævnt både bruges inde og ude – ja, faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi tilbyder professionel rådgivning og yder altid vores bedste for at realisere dine ønsker. Vi går ikke på kompromis og har altid øje for detaljen.

Hvad koster microcement?

Det er ikke muligt at fastsætte en overordnet pris, da det selvfølgelig afhænger af projektets omfang. For at høre mere om prisen og hvordan vi kan hjælpe dig, kan du altid kontakte os. Dog vil vi helst gerne møde dig i dit hjem eller virksomhed. På den måde kan vi hurtigere få overblik over omfanget og dermed give en eksakt pris på opgaven. 

For information eller aftale om møde skal du ringe til os på telefon 60 64 25 66, sende en e-mail til simon@stribmurerforretning.dk eller bruge kontaktformularen her på siden.

Få et gratis tilbud

Beskriv din opgave og vi vender tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Strib Murerforretning

CVR: 38761579

Kontakt

Telefon: 60 64 25 66

Send e-mail

Anmeldelser fra Facebook