Over 11 års erfaring i branchen          Murer med øje for detaljen

Vi er altid klar med et GRATIS tilbud!​

Telefon: 60 64 25 66​

Renovering af badeværelse i flotte kvalitetsmaterialer

SStår du med en badeværelsesrenovering foran dig? Eller måske skal du have støbt et nyt betongulv? Det kan virke uoverskueligt og tidskrævende. Men frygt ikke – hos Strib Murerforretning tager vi ansvaret for projektet lige fra rådgivning til den sidste mursten er på plads. 

Badeværelsesrenovering med fokus på kvalitet

Når du skal have foretaget en badeværelses-renovering, er det typisk fordi, at det gamle er ved at se lidt slidt ud. Det kan også være, at der er sket en reel skade, hvor du lige så godt kan få lavet et helt nyt badeværelse.

Uanset hvad grunden til renoveringen er, at det er vigtigt, at arbejdet bliver udført med fokus på kvalitet. Du bruger jo badeværelset hver eneste dag. Det skal derfor være noget, der kan holde til de daglige formål.

Når du benytter os, kan du være sikker på, at din renovering af badeværelse er i trygge hænder. Vi har fokus på det gode håndværk og sætter en ære i at skabe resultater af høj kvalitet. Vi går derfor meget ud af at vælge materialer af god kvalitet. På den måde får du et badeværelse med en lang levetid.

Det er dog ikke kun materialerne, der er af god kvalitet. Vi sørger selvfølgelig også for, at udførelse af arbejdet er i top. Du kan derfor være sikker på, at vi sørger for høj kvalitet over hele linjen, når vi skal hjælpe med din renovering af badeværelse.

Få en professionel til at hjælpe dig med renovering af badeværelse

Ved at benytte os får du en professionel murer, der har helt styr på sit fag. Vi har en masse erfaring fra branchen, hvilket kommer dig til gode. Vi har nemlig løst mange forskellige udfordringer med gode resultater.

Ønsker du derfor et nyt badeværelse, men har du nogle specielle ønsker, er vi den helt rigtige til opgaven. Vi er klar på både store og små opgaver og udfordringer af forskellig karakter. Din renovering af badeværelse er derfor overladt til kompetente folk, når du sætter os på opgaven.

Lad os hjælpe dig med at få et flot nyt bad

Selvom vi har meget fokus på kvalitetsløsning, er det dog ikke det eneste, vi fokuserer på, når du skal have foretaget en renovering af badeværelse. Det skal selvfølgelig også være en flot løsning, som du vil glædes over hver dag.

Vi er specialister i æstetiske og flotte løsninger. Vi sørger derfor for, at du får et nyt badeværelse, som passer til dine drømme og ønsker. Kvalitet og æstetik går derfor op i en højere enhed, når du lader os stå for din renovering af badeværelse. 

Få kompetent rådgivning til modernisering af badeværelse

Vi står altid klar med rådgivning, når du skal have lavet et nyt badeværelse. På den måde får du den bedst mulige løsning, som vi kan stå inde for.

Vi ser helst, at rådgivningen omkring renovering af badeværelse sker hos dig, så vi hurtigt kan få et overblik over, hvad der skal gøres. Og ikke mindst vil vi være 100 % sikre på, at alle parter er enige om, hvad der skal ske, før arbejdet går i gang.

Rådgivningen vil selvfølgelig ske på baggrund af dine individuelle ønsker og drømme for den kommende renovering. Vi tager derfor en snak om, hvad det er, dine forventninger er, og hvordan vi kan indfri disse forventninger bedst muligt. Det mener vi, er den bedste fremgangsmåde for både dig og os.

Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge til dit badeværelse, kommer vi også gerne med rådgivning der. Vi har efterhånden været med til at foretaget renovering af badeværelse hos mange kunder. Vi kan derfor komme med alternative løsninger, som du måske ikke havde overvejet.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Selvom vi er erfarne, og vi altid er kvalitetsbevidste, kan vi stadig tilbyde dig og din familie nogle af de billigste priser i branchen.

Det gælder både, hvis du er på jagt efter et helt nyt badeværelse, og hvis det gamle blot har brug for en kærlig renovering.

Prisen på renovering af badeværelse afhænger af projektets omfang, og hvor omfattende et areal der er tale om. Der kan derfor være forskel på vores priser fra projekt til projekt.

Kontakts os for at få et godt tilbud på din opgave

Vil du have en pris på et nyt bad eller modernisering af badeværelse, eller ønsker du at finde ud af, hvornår vi kan komme ud til dit hus eller din virksomhed og tale nærmere om renovering af badeværelse?

Strib Murerforretning kan kontaktes på telefon 60 64 25 66. Du har også mulighed for at skrive en e-mail til os på simon@stribmurerforretning.dk

og fortælle os mere om dine ønsker og tanker om den kommende renovering.

Få et gratis tilbud

Beskriv din opgave og vi vender tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Strib Murerforretning

CVR: 38761579

Kontakt

Telefon: 60 64 25 66

Send e-mail

Anmeldelser fra Facebook